Ontmasker de mol met aansluitend gezellig samen Pizza bakken

Bij dit arrangement is inbegrepen:

    • Themaspel met opdrachten
    • Pizza's bakken
    • Totale programma (inclusief eten) duurt ongeveer 5,5 uur

Prijs: € 57,00 per persoon.Te boeken vanaf minimaal 10 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2023.

Ontmasker de mol

    Wie is . . . jullie mol? Geef je ogen goed de kost en let op alles wat er verdacht uit ziet! Want wees nou eerlijk, je vrienden of collega’s ken je door en door dus zo moeilijk kan het ontmaskeren van de Mol toch niet zijn?

Wie wordt de mol?

Iedereen in de groep ontvangt van de begeleider een envelop met brief. De begeleider heeft de Mol uitgekozen die een andere uitleg inde brief krijgt dan de rest. In de brieven staat hoe de rollen vervuld kunnen worden. Kan de mol zijn opdracht geheim houden?

Ontmasker de mol

Tijdens het spel moeten allerlei opdrachten worden uitgevoerd. De Groep zal moeten samenwerken om de opdrachten zo goed mogelijkuit te voeren. Maar, één van de groepsleden is de Mol, en die heeft alsopdracht om de opdrachten te saboteren. De Mol moet dit doenzonder dat de anderen dit doorhebben.

Ben jij de Mol op het spoor?

In diverse rondes moet de groep samenwerkingsopdrachten uitvoeren en moet er in een ondergronds gangenstelsel een opdracht worden uitgevoerd. Na elke ronde is er een vragenronde, waarin je de kans hebt om te laten zien dat je de Mol op het spoor bent. Maar, bij de eerste vragenronde vallen er al een aantal personen af. Zij zijn uitgeschakeld, maar kunnen bij het laatste spel terug komen. Als de Mol dat wil...

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Algemeen

Deze locatie zet haar gasten met bijzondere activiteiten, arrangementen en evenementen letterlijk of figuurlijk in beweging, zodat ze genieten van een bijzondere belevenis, maar ook iets van zichzelf ontdekken.

Locatie

Deze locatie in Twente, Overijssel is bijzonder: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en het water. Sportvelden, een zwembad en atletiekbaan vind je om de hoek. Op het terrein is volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten en er is een sportherberg met 12 tweepersoonskamers. Hier vind je verder drie sfeervolle zalen die geschikt zijn voor vergaderen, maar ook voor workshops en feesten.

Eetgelegenheid

Al 20 jaar lang staat chefkok Arno in de keuken met maar één doel: de gasten laten genieten van diners, buffetten, barbecues, lunches en ontbijtjes. Hij krijgt hierbij hulp van sous chef Jonathan. Beide heren luisteren graag naar specifieke wensen van de gasten en passen hun menu’s hier op aan.

Groepen

Het is toch geweldig om een familiedag of familieweekend te kunnen organiseren? Bijkletsen met familie die je (soms) niet vaak ziet, samen sportief bezig zijn, lekker eten en vooral veel lol. Deze aanbieder biedt de ideale locatie voor een familie uitje. Water en bossen om de hoek en volop mogelijkheden voor sportieve en creatieve activiteiten. Met een rondvaartboot of liever kanoën, Expeditie Robinson of de escaperoom? Kies uit activiteiten en workshops die geschikt zijn voor jong en oud. Spellen die leuk zijn om te doen, maar ook om naar te kijken. Bovendien is het activiteitenterrein overzichtelijk, zodat je de rest van de familie niet uit het oog verliest. Na een actieve dag of lekker feesten kan je natuurlijk ook blijven slapen. Er zijn 12 tweepersoonskamers beschikbaar. Uiteraard zijn er voor kinderen speciale tarieven.