Culinair genieten in Doetinchem - 4-gangen Proeverij van Chef Bas

Bij het Culinair genieten in Doetinchem is inbegrepen:

  • Favoriete gerechten van Chef Bas
  • 4 gangen en per gang 2 gerechtjes per persoon

  Prijs: € 39,50 p.p exclusief drank en bij een minimale deelname van 2 personen. 

  De prijs van het Culinair genieten in Doetinchem arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Proeverij van Chef Bas

  Kom in het gemoedelijke Doetinchem genieten van de favoriete gerechten van Chef Bas. De gerechten worden in 4 gangen geserveerd. Wilt u culinair genieten, dan is dit een echte aanrader! Onze sfeervolle Foodbar is gelegen in hartje Doetinchem. Laat u verrassen tijdens een heerlijk culinaire avond uit. Per gang proeft u per persoon 2 heerlijke gerechtjes. Echt een aanrader!

Foodbar in het centrum van Doetinchem

Onze Foodbar staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben, eten uit de regio en het seizoen, lekkere biertjes, meer dan 20 open wijnen en oprechte gastvrijheid. Bij ons geniet je van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten.

Voor koffie of thee met heerlijke patisserie, loungen & lunchen, een borrel tussendoor of serieus uit eten met een tafel vol verse, pure, ongecompliceerde gerechtjes.

Hoofdstad van de Achterhoek

Onze Foodbar is gelegen in Doetinchem, dichtbij de winkelstraten. De Foodbar is een sfeervol modern ingericht restaurant waar u heerlijk kunt u genieten van koffie of thee,  lekker te gaan lunchen of in de avond gezellig te dineren. Op het plein naast de foodbar is een sfeervolle binnentuin gesitueerd waar u heerlijk kunt ontspannen. 

Doetinchem is de hoofdstad van de Achterhoek. De stad ligt aan de Oude IJssel. In Doetinchem is van alles te ontdekken. De stad wordt gekenmerkt door historische gebouwen zoals kasteel Slangenburg, de Onze Lieve Vrouwenkerk en het kasteeltje de Kelder. Naast de historische gebouwen staat Doetinchem bekend als een stad om heerlijk te winkelen of te genieten in gezellige cafés en restaurants. 
Combineer uw avondje uit met een wandeling of shop 's middags in het gezellige Doetinchem.

10.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Antoine Winkelman

10

bijzonder geslaagde ervaring bij LEV. Van ontvangst tot afscheid prima geregeld. Eten, wijn en bediening waren top!

Antoine Winkelman

10

bijzonder geslaagde ervaring bij LEV. Van ontvangst tot afscheid prima geregeld. Eten, wijn en bediening waren top!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Gezellige food bar in Doetinchem

Het restaurant staat voor liefde voor mooie gerechten. De gerechten hebben de grootte van een tussengerecht. Tevens staan zijn voor eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, top wijnen en oprechte gastvrijheid. Eigenzinnig, stoer, vriendelijk, gul, sophisticated, uitgesproken, kwaliteit leveren, houdt van de Achterhoek, lef en vieren van het leven zijn de woorden die horen bij deze gezellige Food Bar. Op vrijdag geeft Mike (chefkok van strandlodge met 1 Michelin ster) zijn signature aan de gerechten en het gezicht van de Food Bar is Marlon.

Gerechten

Voor iedereen biedt de Food Bar iets lekker aan. Zij bieden veelzijdige en verrassende gerechten aan die regelmatig wisselen. De gerechten hebben het formaat van een tussengerecht. De ingrediënten die worden gebruikt voor de gerechten komen uit de regio en zijn seizoensproducten. In de Food Bar kunt u genieten van een van de 20 wijnen of een lekkere cocktail.

Wat biedt de Food Bar aan?

U kunt overdag genieten van een kop koffie of thee met een lekker stuk taart of van een lunchgerecht. In de middag is het de perfecte locatie voor een borrel met vrienden aan de bar. Doordeweeks kunt u snel een hapje eten en uitgebreid dineren. Een tafel vol met verse, pure en ongecompliceerde gerechten uit het seizoen. Bij ieder gerecht is er een passende wijn. Bij mooi weer kunt u lunchen en dineren in de sfeervolle binnentuin. Op de eerste etage kunt u een feestelijke gelegenheden vieren, vergaderen of genieten van een private diner tot 16 personen in een sfeervolle ruimte.

Openingstijden en parkeren

De Food Bar is geopend van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 uur. De auto kunt u eenvoudig parkeren op parkeerplaats Varkensweide.Lopend richting het centrum vindt u het restaurant na 300 meter aan uw linkerkant.